Coronavirus, wat betekent dat voor onze opleidingen?

Als leerling van Opleidingscentrum DIBO vertrouwt u op ons om u veilig, comfortabel en verantwoord op te leiden. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij uw vertrouwde opleidingspartner zijn.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om een opleiding te volgen. Wij kunnen u verzekeren dat Opleidingscentrum DIBO alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid te beschermen. Graag willen wij uitleggen welke stappen wij nemen om in het lesgebouw en lesvoertuig en daarbuiten aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Voor aanvang van de les
We reinigen en desinfecteren onze lesvoertuigen en het lesgebouw altijd volgens de hoogste normen. Hieronder vallen uw persoonlijke ruimte zoals tafeltjes, armleuningen en hoofdsteunen, gespen van de veiligheidsgordel enz., en gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keukens, tapijten en toiletten.

Tijdens de lessen
De kans op infectie met COVID-19 tijdens de lessen is minimaal. Toch doet ons personeel er alles aan om de omgeving schoon te houden. Mocht iemand in de omgeving symptomen van het coronavirus vertonen, dan treedt een strikt protocol voor infectieziekten in werking.

Wij kunnen u verzekeren dat we dagelijks het nieuws over het coronavirus op de voet volgen. Wij houden daarbij de adviezen en richtlijnen van de GGD, de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten.

Indien het examen en/of lessen er uit zijn gehaald nemen we zo spoedig mogelijk contact op om een nieuwe planning te maken.

Geslaagd resultaat
Al meer dan 60 jaar heeft Opleidingscentrum DIBO voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen in onze activiteiten, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet in gedachten, zijn wij ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om u een prettige en veilige opleiding te bezorgen.

Hartelijk dank voor uw keuze voor Opleidingscentrum DIBO.

Wij wensen u een geslaagd resultaat!

Vriendelijke groet,

DIBO team