Heftruckcursus bij DIBO

DIBO biedt diverse trainingen om praktijkgericht, bewust en veilig te werken, op de wijze die het beste past bij de cursist. Daarnaast worden opleidingen gegeven voor het behalen van diverse rijbewijzen.

Heftruck certificaat

Volgens de Arbowet dient een ieder die een heftruck gaat besturen grondig geïnstrueerd te zijn. Dit kunt u zelf doen maar wij nemen u deze taak graag uit handen. Een opleiding kan in ons opleidingscentrum plaats vinden en vanaf 4 personen ook bij u op locatie, zodat instructie plaats vindt in uw eigen omgeving met de eigen middelen. De afgegeven certificaten hebben een geldigheid van 5 jaar. Het advies is dan ook om iedere 5 jaar een dag bijscholing te volgen.

Opleidingen

Voor meer informatie over onderstaande cursussen en/of gelijk boeken, klikt u op onderstaande mogelijkheden.

Alle cursussen worden gegeven in onze goedgekeurde locatie, of vanaf 4 personen in-company.

Opleiding + baan?

Als je wilt doen wat je leuk vindt, maak er dan werk van! Ga voor een opleiding in de transport en logistiek!
Zeg eens eerlijk. Word jij blij van wat je dag in dag uit aan het doen bent? En hoe lang ben je van plan om dat te blijven doen? Als deze vragen je raken, kun je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar, heb jij MBO denk- en werkniveau en heb je de nodige levenservaring? Dan zou jij binnenkort zomaar als Taxichauffeur, heftruckchauffeur of nationaal of internationaal (bus) chauffeur aan de slag kunnen.
Wil jij doen wat je leuk vindt?

Veiligheid

Een goede opleiding kan in belangrijke mate bijdragen aan het verhogen van de veiligheid met als resultaat minder schade en minder letsel.

Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers is het van groot belang dat personeel dat met een heftruck werkzaamheden verricht een gedegen opleiding heeft gevolgd. Werkgevers zijn namelijk niet verzekerd op het moment er een ongeval gebeurd wanneer het personeel niet de juiste opleiding heeft gehad.

Door het behalen van een heftruckcertificaat kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de ARBOregels, veiligheidsvoorschriften en praktijkvaardigheden. Opleidingscentrum DIBO heeft voor de heftruck korte, praktijkgerichte opleidingen van 1 of 2 dagen.

Wilt u meer weten over Heftruckcursussen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!