Educatief, opwindend en leuk!

Trainingen veiligheid – Opleidingscentrum DIBO – Slipbaan Emmen

DIBO is in de jaren uitgegroeid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid, waarbij uw veiligheid onze drijfveer is! Wij zijn met de opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en omgeving en verscheidene cursussen kunnen op locatie worden uitgevoerd

 

SLIPCURSUSSEN AUTO

De slipcursus voor de auto is voor alle automobilisten een leuke en leerzame cursus. Of je nu beginnend automobilist bent of al jaren in het bezit bent van het rijbewijs. DIBO biedt de mogelijkheid om een halve dag of een hele dag cursus te volgen.

Lees meer

VRO MOTOR TRAININGEN

Voor de motor zijn er verschillende mogelijkheden. Een slipcursus of een combinatie van rijvaardigheid met openbare weg. In het verkeer zijn veel gevaren. De gevaren voorkomen, herkennen en beheersen is wat wordt geleerd tijdens deze cursussen.

Lees meer

BEDRIJFSUITJES

Naast de individuele cursussen hebben wij ook een aantal arrangementen samen gesteld voor groepen vanaf 15 personen. Voor bedrijfsuitjes, maar ook voor familiedagen of andere groepsactiviteiten.

Lees meer

SLIPCURSUS VRACHTAUTO/BUS

Het doel van de cursus is om te zorgen dat vroegtijdig krachten en gevaren worden herkend die er voor kunnen zorgen dat een ongeval gaat plaats vinden. De gevaren voorkomen, herkennen en beheersen is wat wordt geleerd.

Lees meer

VCA

Dit kan een VCA-basis of een VCA-Vol cursus zijn al dan niet met afgesloten met een examen.

Lees meer

BHV

Bedrijfshulpverlener binnen het bedrijf en de herhalingscursus kan mee tellen voor de code 95.

Lees meer

BEDRIJFSAUTO /  BESTELAUTO

Hele dag cursus bedoeld voor bedrijven die veel met bedrijfsauto’s of bestelauto onderweg zijn. Met subsidiemogelijkheid.

Lees meer

CARAVAN TRAINING

Voorkom stress op de camping of onderweg door het volgen van een caravantraining.

Lees meer

CAMPER TRAINING

Voorkom stress op de camping of onderweg door het volgen van een campertraining.

Lees meer

Wilt u meer weten over ...?

Wij staan u graag te woord!