Opleidingscentrum DIBO

We geven al meer dan 65 jaar rijles en al vanaf de start zetten we ons in om onze cursisten goed, snel en voordelig op te leiden.

Eind jaren 50 is DIBO in Anerveen en Coevorden gestart met het geven van autorijlessen. Inmiddels is DIBO uitgebreid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid, waarbij uw Veiligheid onze drijfveer is!

Wij zijn met rijopleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en omgeving. In Emmen hebben we ons eigen oefenterrein c.q. slipbaan. Verschillende trainingen zijn tevens op locatie uit te voeren.

Wij zien het als een uitdaging om al onze kennis en vaardigheden steeds verder uit te breiden en in te zetten om onze cursisten goed, snel en voordelig op te leiden voor de gewenste opleiding op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid.

Kwaliteit

Onze instructeurs en medewerkers worden regelmatig geschoold en voldoen aan alle gestelde richtlijnen.

Erkend & zonder risico

Opleidingscentrum DIBO voldoet aan alle eisen van een erkende opleider. We werken al jaren probleemloos samen met de officiële exameninstituten CBR, CCV, NIBHV, PBNA en NBBE.

We zijn aangesloten bij de FAM en de KNMV.

En als er toch een klacht is?

Hebben wij daar een klachtenprocedure voor. Dan doen we onze uiterste best om het op te lossen. Wij willen tevreden en geslaagde leerlingen. Gelukkig lukt ons dit uitstekend. Ieder jaar kiezen meer leerlingen voor een opleiding van DIBO.

Wilt u meer weten over DIBO of één van de opleidingen/cursussen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!