Vlug, veilig en voordelig slagen bij DIBO

Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Op deze pagina zijn de opleidingen op het gebied van Verkeer vermeld. 

AUTO

DIBO biedt een rijopleiding om vlug, veilig en voordelig het autorijbewijs te halen. Start met een gratis proefles en bespreek hoe de theorie en de praktijk het beste gepland kunnen worden.

Lees meer

MOTOR

Met een Try the Bike of 1e motorrijles kijken of het motorrijden voldoet aan de wensen. De theorie, voertuigbeheersing op ons eigen motoroefenterrein  en de lessen op de openbare weg kunnen in één keer gepland worden.

Lees meer

BROMFIETS

Zo snel mogelijk na je 16e het praktijkexamen voor de bromfiets? Zorg dat het theoriecertificaat dan 2 maanden van te voren gehaald is!

Lees meer

AANHANGER

In het bezit zijn van een rijbewijs BE is altijd gemakkelijk. Of je nu gaat verhuizen, bedrijfsmatig grote spullen moet vervoeren of op vakantie wilt met een grote caravan achter je auto. Als een aanhanger zwaarder is dan 750 kg mag je deze, enkele uitzonderingen daargelaten, niet achter de auto hebben als je alleen rijbewijs B hebt.

Lees meer

TRACTOR

Alle bestuurders van een LBT (landbouwtrekker) en MMBS Motorvoertuig met beperkte snelheid) op de openbare weg dienen in het bezit te zijn van een T-rijbewijs.

Lees meer

BROMMOBIEL

Als je niet in het bezit van een autorijbewijs bent maar je wilt wel graag mobiel zijn? Kies dan voor een brommobiel. Om deze te mogen besturen moet je theorie- en  praktijkexamen doen.

Lees meer

Wilt u meer weten over ...?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!