Auto rijopleidingen bij DIBO

DIBO biedt auto rijopleidingen om vlug, veilig en voordelig het autorijbewijs te halen, op de wijze die het beste past bij de leerling.

Gratis Proefles voor de auto

De gratis intest op onze simulator in combinatie met de leerstijlentest geeft aan hoeveel lessen er nodig zijn en hoe de leerling het beste leert. Met het advies wat er uitkomt, wordt er besproken hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden.

Plan direct jouw gratis proefles

Auto theorie

De praktijklessen zijn leuk, maar de theorie is minstens zo belangrijk. Om praktijkexamen te mogen doen, heb je een geldig theorie certificaat nodig. De theorie kan met zelfstudie door middel van boek of e-learning, met een avond- of spoedcursus of door middel van privéles.

Voor meer info en/of boek direct de theoriecursus + examen

rijbewijsAuto praktijk

De rijlessen kunnen gepland worden op basis van 1 x per week, meerdere keren per week en ook een spoedopleiding is mogelijk. Naast de mogelijkheid om te lessen in de schakelauto hebben wij ook de mogelijkheid om te lessen in een automaat.

Lees hier meer over auto rijlessen

2toDrive

2toDrive is inmiddels een goedgekeurd  experiment waarbij jongeren onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen. Door 2toDrive kunnen jongeren al eerder beginnen aan de rij-opleiding en met 17 jaar praktijkexamen doen.

Autorijden met een (visuele) beperking

Altijd al een keer willen autorijden, maar door je beperking is dat niet mogelijk? Opleidingscentrum DIBO biedt de mogelijkheid om deze ervaring op te doen op een afgesloten terrein van 3 ha. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Opfriscursus

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling Emmen organiseert Opleidingscentrum DIBO twee keer per jaar een opfriscursus. Theorie en praktijk opfrissen. Lees hier meer over deze cursus. 

Vervolgcursussen en VROJ

Elke auto kandidaat die bij ons het Basispakket afneemt heeft een hele dag durende Tracks training in het pakket zitten.

Daarnaast bieden wij ook voor anderen de slipcursus aan. Een halve dag of een hele dag cursus.

De slipcursus is educatief, opwindend en hartstikke leuk. We willen graag vroegtijdig de krachten en gevaren laten herkennen die een ongeval kunnen veroorzaken. De gevaren voorkomen, herkennen en beheersen is wat wordt geleerd.

Nu nog met subsidie. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten over auto rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942