Reachtruckcursus bij DIBO

DIBO biedt diverse trainingen aan om praktijkgericht, bewust en veilig te werken, op de wijze die het beste past bij de cursist. Daarnaast worden opleidingen gegeven voor het behalen van diverse rijbewijzen.

Reachtruckcertificaat

Volgens de Arbowet dient een ieder die een reachtruck gaat besturen grondig geïnstrueerd te zijn. Dit kunt u zelf doen maar wij nemen u deze taak graag uit handen. Een opleiding kan in ons opleidingscentrum plaats vinden en vanaf 4 personen ook bij u op locatie, zodat instructie plaats vindt in uw eigen omgeving met eigen middelen. De afgegeven certificaten hebben een geldigheid van 5 jaar. Het advies is dan ook om iedere 5 jaar een dag bijscholing te volgen.

Opleidingen

Voor meer informatie over de onderstaande cursussen en/of gelijk boeken, klikt u op onderstaande mogelijkheden.

Alle cursussen worden gegeven op onze goedgekeurde locatie, of vanaf 4 personen in-company.

Veiligheid

Een goede opleiding kan in belangrijke mate bijdragen aan het verhogen van de veiligheid met als resultaat minder schade en minder letsel.

Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers is het van groot belang dat personeel dat met een reachtruck  werkzaamheden verricht een gedegen opleiding heeft gevolgd. Werkgevers zijn namelijk niet verzekerd op het moment dat er een ongeval gebeurd en het personeel niet de juiste opleiding heeft gehad.

Door het behalen van een reachtruckcertificaat kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de arboregels, veiligheidsvoorschriften en praktijkvaardigheden. Opleidingscentrum DIBO heeft voor de reachtruck  korte, praktijkgerichte opleidingen van 1 of 2 dagen.

Wilt u meer weten over reachtruckopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!