Arrangementen /bedrijfsuitjes

Naast individuele cursussen zijn er een aantal arrangementen samengesteld om te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of Lady’s Day. Het juist omgaan met gemotoriseerd vervoer (en alles wat daarbij komt kijken) is wat centraal staat. Dit kan worden uitgebreid met een barbecue, warm en koud buffet maar ook een lunch of High Tea zijn mogelijkheden.
Een mooie ruime zaal met bar waar grotere groepen terecht kunnen. Vertel ons de wensen en wij maken er een leuke en leerzame dag van! Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een arrangement samen te stellen.

Voor meer informatie

Vergaderarrangementenvergaderen

Met zakelijke klanten, collega’s of werknemers kunt u bij Opleidingscentrum DIBO terecht! Wij beschikken over  ruime leslokalen voorzien van computer, digibord, whiteboard met stiften en een flipover. Wifi is aanwezig. Vergaderen kan gecombineerd worden met een lunch, diner en/of slipcursus. De slipcursus wordt gevolgd op onze baan welke gesitueerd is op een geweldige locatie. U combineert op deze manier het nuttige met het aangename en steekt er bovendien veel van op!

 

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze arrangementen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!