Taxi bij DIBO

DIBO biedt een opleiding waarmee de taxipas vlug, veilig en voordelig gehaald kan worden.

Taxi diploma

Als je als taxichauffeur wilt gaan werken ben je sinds 1 januari 2006 verplicht om in het bezit zijn van het wettelijk verplichte CCV Chauffeursdiploma taxi. Indien het voertuig is ingericht voor meer dan 8 personen is een busrijbewijs nodig.

Voor wie?

Voor iedereen die graag als taxichauffeur aan het werk wil moet binnen één maand na indiensttreding in het bezit zijn van het Basisdiploma taxichauffeur. Vrijstelling voor contractvervoer is niet mogelijk. Wel is er een kleine verlichting van de exameneisen voor deze groep medewerkers. Het is van belang dat je in het bezit bent van een geldig B rijbewijs. Voor bezitters van het vakbekwaamheidsbewijs bus en directiechauffeur D1 zijn vrijstellingen mogelijk.

Opleiding + baan?

Als je wilt doen wat je leuk vindt, maak er dan werk van! Ga voor een opleiding in de transport en logistiek!
Zeg eens eerlijk. Word jij blij van wat je dag in dag uit aan het doen bent? En hoe lang ben je van plan om dat te blijven doen? Als deze vragen je raken, kun je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar, heb jij MBO denk- en werkniveau en heb je de nodige levenservaring? Dan zou jij binnenkort zomaar als Taxichauffeur, heftruckchauffeur of nationaal of internationaal (bus) chauffeur aan de slag kunnen.
Wil jij doen wat je leuk vindt?

Basisdiploma Taxi

Het basisdiploma taxi is bedoeld voor iedereen die als taxichauffeur wil gaan werken.

Meer informatie over de Taxipas.

Doelgroepenvervoer

Iedere taxichauffeur die na de basis opleiding zijn kennis verder wil uitbreiden of in dagelijks contact komt met een van de volgende doelgroepen: rolstoelvervoer, zittend ziekenvervoer, WVG vervoer, leerlingenvervoer of met een combinatie van een van deze vormen van contractvervoer.

Meer informatie over Doelgroepenvervoer

Sociale vaardigheden Taxi

Voor iedere taxichauffeur die na de basis opleiding zijn kennis verder wil uitbreiden.

Meer informatie over Sociale vaardigheden taxi

Wilt u meer weten over Taxi opleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!