Motor rijopleidingen bij DIBO

DIBO biedt motor rijopleidingen om vlug, veilig en voordelig het motorrijbewijs te halen, op de wijze die het beste past bij de leerling.

Try the Bike

Tijdens de Try the Bike kan er kennis gemaakt worden met Opleidingscentrum DIBO, ervaren hoe het rijden met de motor is , wat er bij komt kijken en of het aan de wensen voldoet. Naar aanleiding hiervan zal de instructeur bespreken hoe de AVB opleiding het beste gevolgd kan worden, losse lessen, een avondopleiding of een spoedopleiding.

Plan direct een Try the Bike

Motor theorie

De praktijklessen zijn leuk, maar de theorie is minstens zo belangrijk. Om praktijkexamen AVD te mogen doen, heb je een geldig theorie certificaat nodig. De theorie kan met zelfstudie door middel van boek of e-learning, spoedcursus of door middel van privéles.

Voor meer info en/of boek direct de theoriecursus + examen

rijbewijsMotor AVB (voertuigbeheersing)

De lessen voertuigbeheersing starten gelijk op ons afgesloten motoroefenterrein, zonder last van verkeer. Geen tijdverlies en veiligheid en kwaliteit staan voorop. De lessen kunnen individueel maar ook in groepsverband gepland worden.

Lees hier meer over AVB opleiding

Motor AVD (verkeersdeelneming)

De lessen op de openbare weg worden met maximaal 2 leerlingen gepland. Met een goede voertuigbeheersing (geslaagd voor AVB), al in het bezit van het theoriecertificaat en een autorijbewijs op zak kan de opleiding op de openbare weg met spoed gepland worden.

Lees hier meer over AVD opleiding

Vervolgcursussen

De VRO trainingen zijn educatief, opwindend en hartstikke leuk. We willen graag vroegtijdig de krachten en gevaren laten herkennen die een ongeval kunnen veroorzaken. De gevaren voorkomen, herkennen en beheersen is wat wordt geleerd. DIBO biedt 5 verschillende cursussen aan voor de motor.

Lees hier meer over VRO trainingen

Wilt u meer weten over motor rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!