Motor opleidingen bij DIBO

DIBO biedt een rijopleiding om vlug, veilig en voordelig het motorrijbewijs te halen, op de wijze die het beste past bij de leerling.

 

 A1 rijbewijs ≤ 11 kw

 A2 rijbewijs ≤ 35 kw

 A onbeperkt/code 80

 Examen vanaf 18 jaar

 Theorie + AVB + AVD

 (lessen vanaf 17 jaar)

 Examen vanaf 20 jaar

 Theorie + AVB + AVD

 of

 2 jaar rijbewijs A1 + AVD examen

 Examen vanaf 21 jaar (tot 24 code 80)

 Theorie + AVB + AVD

 of

 2 jaar rijbewijs A2 + AVD examen

Try the Bike

Het hele jaar door kan bij DIBO op het afgesloten motoroefenterrein een Try the Bike afgesproken worden. In 2 uur kan er ervaren worden hoe het motorrijden is, wat er allemaal bij komt kijken en natuurlijk of het aan de wensen voldoet. Tevens wordt er aan het einde van de Try the Bike aangegeven hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden en hoeveel lessen er nodig zijn.

Plan direct jouw Try the Bike

Nog geen 21 jaar?

Motor theorie

De praktijklessen zijn leuk, maar de theorie is minstens zo belangrijk. Om praktijkexamen op de openbare weg te mogen doen, heb je een geldig theorie certificaat nodig. Indien iemand nog niet in het bezit is van het autorijbewijs dient voor het voertuigbeheersing examen reeds de theorie gehaald te worden. De theorie kan met zelfstudie, specifieke motor theorie cursus, een avond- of spoedcursus of met privéles.

Boek direct de theoriecursus + examen

AVB Voertuigbeheersing

AVB haal je op ons afgesloten motor oefenterrein, zonder last te hebben van verkeer en geen tijdverlies om een juiste locatie te zoeken, maar direct werken aan de voertuigbeheersing. Groot voordeel: minder lessen, meer leereffect.

Reserveer direct de AVB (Voertuigbeheersing) + examen

 

AVD Verkeersdeelname

Dit deel van de opleiding is erop gericht om in het verkeer goed, veilig en zelfstandig te leren motorrijden op de openbare weg. In overleg met instructeur en kantoor wordt de opleiding inclusief het examen gepland, met losse lessen, als onderdeel van het basispakket of als spoedopleiding.

Lees hier meer over de motorrijlessen

Motor vervolgcursussen

De toegenomen verkeersintensiteit en de stijging van het aantal verkeersongevallen zijn redenen om te veronderstellen dat de rijvaardigheid van de gemiddelde Nederlander te verbeteren is. Opleidingscentrum DIBO biedt de mogelijkheid om de rijvaardigheid en voertuigbeheersing te vergroten van de motorrijders en het risico op ongevallen te verkleinen via een rijvaardigheidscursus.

Nu nog met subsidie. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten over motor rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!