BHV bij DIBO

DIBO biedt praktijkgerichte trainingen aan om bewust en veilig te werken. De meeste cursussen kunnen meetellen voor de nascholing voor code 95.

BHV

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (ri&e) dient een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener te worden aangesteld. Daarbij is het belangrijk dat bedrijfshulpverleners jaarlijks hun kennis en vaardigheden opfrissen door het volgen van de opleiding Bedrijfshulpverlener Herhaling.

Plan direct de herhalingscursus BHV

BHV’er worden?

BHV

BHV

Wij geven ook de cursus voor nieuwe Bedrijfshulpverleners. Deze cursus bestaat uit 2 dagen. 1 dag EHBO en 1 dag Brandbestrijding en ontruiming.

Plan direct de cursus

Kostenbesparing

Iemand die bedrijfshulpverlener is en in het bezit is van het vrachtautorijbewijs inclusief de code 95 kan de herhalingscursus 4 x laten meetellen voor de nascholingsuren voor de code 95. In 5 jaar tijd nog 1 keer een praktijkdag erbij en de hele cyclus voor de nascholing code 95 is weer compleet.

Wilt u meer weten over deze cursus?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!