Waarom theorie?

De praktijklessen zijn leuk, maar de theorie is minstens zo belangrijk. Leerlingen die de verkeersregels niet kennen, gebruiken de praktijklessen om de theorie uitgelegd te krijgen. Hierdoor wordt de rijopleiding onnodig duur. Daarnaast heb je een geldig theorie certificaat nodig om praktijkexamen te mogen doen.

Theorie-examen

Voor het theorie examen staan 75 minuten, waarbij het volgende wordt getoetst:

  • verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • kennis van het voertuig

Je bent geslaagd als je ten minste 40 van de 50 vragen goed hebt. Het behaalde certificaat is 1,5 jaar geldig. Het is mogelijk om een verlengd examen (extra tijd) of een individueel theorie examen te doen. Hier zijn wel voorwaarden en een toeslag aan verbonden.

Trekker rijlessen ?

Wij adviseren om te starten met een intest. Dit is een 1½ uur durende rijles waarna de instructeur bespreekt hoe de opleiding het best gevolgd kan worden. Losse lessen of een versnelde opleiding. Dit kan zelfs al met een spoedopleiding.

Theorie cursus of E-learning?

De theoriecursus voor de trekker wordt op individuele basis gepland of je kunt aansluiten bij een versnelde theorie cursus die in combinatie met de auto/bromfiets theorie wordt gegeven. Daarnaast is het mogelijk om de theorie via e-learning te volgen. Dit kan geregeld worden door telefonisch contact op te nemen via 0591-612942.

Tarieven

Boek met online oefeningen €65,-
E-Learning zonder examen €65,-
E-Learning met examen €120,-
Theorieles prive €47,50
Examen €60,-
Examen individueel €125,-
Theorie ex verlengd €75,-

Direct starten met alleen het leren via e-learning?

veka-best-webshop-300x80

Wilt u meer weten over trekker rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!