Intest Trekker

Wij adviseren om te starten met een intest. Dit is een 1½ uur durende rijles waarna de instructeur bespreekt hoe de opleiding het best gevolgd kan worden. Losse lessen of een versnelde opleiding. Dit kan zelfs al met een spoedopleiding. Voor het trekker rijbewijs is zowel de theorie als de praktijk belangrijk.

Waarom een trekker rijbewijs?

Sinds 1 juli 2015 dienen alle bestuurders van een LBT (landbouwtrekker) en MMBS Motorvoertuig met beperkte snelheid) op de openbare weg in het bezit te zijn van een T-rijbewijs. Hierop zijn 2 uitzonderingen.

– LBT of MMBS niet breder dan 1,30 meter zonder de mogelijkheid om een aanhanger te trekken

– Heftrucks die gebruikt worden voor laden en lossen in de directe nabijheid van de fabriekshal/magazijn. Hiervoor is op grond van de arbowet wel scholing nodig.

Tarief

De investering voor de intest met de trekker bedragen € 140,-. Dit is exclusief btw. Voor particulieren kunnen wij dit via DIBO Beroepsopleiding tegen 0% btw aanbieden.

Theorie

De theoriecursus kan gevolgd worden via e-learning maar mag ook met een boek inclusief online proefexamens. De rijopleiding wordt in overleg gepland en kan zowel versneld als in eigen tempo.

Reserveer snel en eenvoudig een intest op de trekker!

Bel voor het maken van een afspraak voor een intest met 0591-612942.

Wilt u meer weten over trekker rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!