Intest Trekker

Wij adviseren om te starten met een intest. Dit is een 1½ uur durende rijles waarna de instructeur bespreekt hoe de opleiding het best gevolgd kan worden. Losse lessen of een versnelde opleiding. Dit kan zelfs al met een spoedopleiding. Voor het trekker rijbewijs is zowel de theorie als de praktijk belangrijk.

Waarom een trekkerrijbewijs?

Sinds 1 juli 2015 is het een feit! Alle bestuurders van een LBT (landbouwtrekker) en MMBS Motorvoertuig met beperkte snelheid) op de openbare weg dienen in het bezit te zijn van een T-rijbewijs. Hierop zijn 2 uitzonderingen.

– LBT of MMBS niet breder dan 1,30 meter zonder de mogelijkheid om een aanhanger te trekken

– Heftrucks die gebruikt worden voor laden en lossen in de directe nabijheid van de fabriekshal/magazijn. Hiervoor is op grond van de arbowet wel scholing nodig.

Tarief

De investering voor de intest met de trekker bedragen € 135,-. Dit is exclusief btw. Voor particulieren kunnen wij dit via DIBO Beroepsopleiding tegen 0% btw aanbieden.

Theorie

De theoriecursus kan gevolgd worden via e-learning maar mag ook met een boek inclusief online proefexamens. De rijopleiding wordt in overleg gepland en kan zowel versneld als in eigen tempo.

Reserveer snel en eenvoudig een intest op de trekker!

De intest geeft aan hoeveel lessen er nodig zijn. Met het advies wat er uitkomt kunnen wij bespreken hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Indien onderstaande data en tijd niet passen neem dan telefonisch of per mail contact op. Wij kijken dan of er andere mogelijkheden beschikbaar zijn.

Wilt u meer weten over trekker rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!