Verhoogde Rijvaardigheid Jongeren (tot 25 jaar)

De 3-uur durende cursus bestaat uit theorie, rijvaardigheidstraining en het rijden met een vrachtauto.

Tijdens de  rijvaardigheidstraining laten we je kennis maken met de juiste rem- en stuurtechnieken om beter bekend te zijn met de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw auto.

  • Zit- stuurhouding
  • Uitwijkoefening
  • Bermrijden
  • Remmen/uitwijken op glad wegdek (beperkt)

Het rijden met de vrachtauto zal met maximaal 3 personen plaatsvinden op de openbare weg (vanaf 18 jaar).

Tarief € 99,00. Voor inwoners van de provincie Drenthe geldt een subsidie van € 49,50.  Dit project is/wordt uitgevoerd met financiële steun van de Provincie Drenthe en de Drentse gemeenten.”

Samen richting nul

Samenwerking Univé

Univé verzekeringen zal na het overleggen van het bij deze training behorende certificaat 2 extra bonus tredes afgeven.Unive

Eigen auto of een auto van DIBO?

Opleidingscentrum DIBO raadt aan om deze rijvaardigheidscursus met eigen auto te volgen om zo precies te ervaren hoe deze zich gedraagt in noodsituaties. Is dit niet mogelijk dan kan er uiteraard een auto van Opleidingscentrum DIBO gebruikt worden á € 27,50. Voor de bermoefening wordt in alle gevallen gebruik gemaakt van auto’s van DIBO. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Reserveer snel en eenvoudig de training.

De cursussen worden gegeven in groepsverband. Hieronder staan de dagen waarop  de cursussen worden gegeven en waar je je als individu voor aan kunt melden.

Ben jij inwoner van Drenthe? Vul dan bij de kortingscode het woord ‘Drenthe’ in. Dan wordt namelijk de subsidie berekend.

VROJ

Beschikbare datum(s)

Wilt u meer weten over rijvaardigheidscursussen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!