Nieuwe Scania Next GenerationScania Next Generation

Yes, de SCANIA R410 Next Generation staat bijna in de startblokken om ingezet te worden voor de rijopleiding en de praktische nascholing code 95!

Onze SCANIA is nu al te bewonderen op de Transport Compleet beurs in Hardenberg op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 maart van 14.00 – 22.00 uur.  Wij zijn te vinden in stand 438 in hal 4. Tijdens deze beurs kunt u bij ons informatie krijgen over alle opleidingen die wij aanbieden en zijn er leuke aanbiedingen beschikbaar

Van droom tot werkelijkheid

Velen dromen van jongs af aan al over het vrachtautochauffeur worden of om een keer te ervaren hoe het is om in een vrachtauto te rijden.   Wilt u zelf of iemand anders een keer rijden in een vrachtauto (of touringcar) plan de les in of geef een leuke cadeaubon. Start donderdag 30 maart met de opleiding en haal deze zomer nog je rijbewijs inclusief code 95!

 

Gratis les op de Scania?

Lego Scania

Kom langs op de beurs en doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een gratis les op deze fantastische SCANIA Next Generation. Tevens de mogelijkheid om in onze stand met een Virtual Reality Bril de SCANIA van binnen te bekijken en de demo training te bekijken van het zeer uitebreide dashbord met uitleg erbij.

 

 

Beurs Transport Compleet Hardenberg.

Via deze site kunt u, in combinatie met een Kamer van Koophandel nummer, gratis kaarten reserveren voor de Transport compleet beurs.