Vrachtauto rijles

De praktijkopleiding is er op gericht om in het verkeer goed, veilig en zelfstandig te kunnen rijden. In overleg met de instructeur en de planning wordt de opleiding inclusief het examen gepland. Dit kan via losse lessen of een spoed opleiding, variërend van 1 les per week tot een opleiding binnen 1 week.
Wij lessen over het algemeen in blokken van 2 uur of 4 uur. Deze kunnen ook deels gepland worden op de avonden en zaterdagen. Een spoedopleiding binnen 1 week is mogelijk. Hiervoor adviseren wij om eerst een intest te plannen.

Intestrijbewijs

Tijdens de intest wordt de aanleg voor het rijden met de vrachtauto beoordeeld. Na de intest zal de instructeur bespreken of het rijden voldoet aan de wensen en aangeven hoeveel uren en hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Voor het rijden op de openbare weg is het bij je hebben van een geldig rijbewijs B verplicht.

Tarief intest € 170,-

Vrachtauto Proefles? Leuk Cadeau!

Kent u iemand in uw omgeving die wel eens geroepen heeft, “ik wil wel eens op de vrachtauto rijden!” Dat kan bij DIBO! Dit kan door middel van een cadeau bon maar onze instructeur kan ook met de vrachtauto iemand op halen zodat het helemaal een verrassing is! Wij zijn gevestigd in Emmen. Bij het ophalen van huis, wordt de tijd gerekend vanaf vertrek bij DIBO tot terugkomst bij DIBO.

Tarief 1 uur rijden € 85,00

Proefles mee op USB?

Opleidingscentrum DIBO heeft de mogelijkheid om de proefles op te nemen op USB. De beelden met geluid zijn een weergave van je eigen verrichtingen Je kunt zien hoe hard je hebt gereden en met behulp van Google Earth kun je ook terugkijken waar je hebt gereden. Dit is een leuk aandenken aan een leuke vrachtautorit. Vergeet niet bij het afspreken van de rit dit duidelijk aan te geven dat je hiervan gebruik wilt maken.

Tarief 1 uur rijden + opnamen € 95,-

Reserveer snel en eenvoudig de intest of een proefles

Wilt u meer weten over vrachtauto rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!