Chauffeurs gezocht voor de transportwereld

De economie groeit enorm. De komende tijd wordt er daarom een tekort aan beroepschauffeurs verwacht. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar goed opgeleide chauffeurs. 

Wil jij chauffeur worden?

Wij hebben de mogelijkheid om snel te starten met de opleiding. Via deze site kun je zien welke cursussen we gepland hebben staan. Daarnaast is het mogelijk om met zelfstudie (boek met e-learning) te starten met de theorie. In overleg worden de theorie examens gepland en tevens wordt in overleg de planning voor de praktijklessen en de toetsen voor de code 95 gemaakt. Voor meer info over de praktijk klik hier.

Mogelijkheden via subsidie?

De afgelopen twee jaar hebben meer dan 2.500 mannen en vrouwen hun weg gevonden naar hun droombaan: vrachtwagenchauffeur. Via het project  ‘2000 chauffeurs gezocht’  via het Sectorinstituut Transport en Logistiek konden zij een opleiding volgen en kregen ze een baangarantie bij één van de vele transportbedrijven die zitten te springen om nieuwe chauffeurs.

De komende jaren blijft de vraag naar vrachtwagenchauffeurs groot. Daarom krijgt het project ‘2000 chauffeurs gezocht’ een vervolg. Wil jij werken in transport en logistiek en zie jij jezelf zo’n grote vrachtwagen besturen? Vul dan het formulier in op deze website. Zodra de nieuwe campagne van start gaat neemt het Sectorinstituut contact met je op zodat je je kunt aanmelden.

Bron: Sectorinstituut

Wilt u meer weten over vrachtauto rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!