Gratis Proefles?

De autorijlessen kunnen starten met een gratis intest op onze simulator. In combinatie met de leerstijlentest geeft deze aan hoeveel lessen er nodig zijn en hoe de leerling het beste leert. Met het advies wat er uitkomt, kan er besproken worden hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Hierdoor kan het autorijbewijs  veilig, snel en voordelig gehaald worden.

Boek direct een gratis proefles!

Simulator

In de simulator kun je al kennis en ervaring opdoen, voordat je start met de praktijklessen. Het is een goede voorbereiding op het echte werk. De opleiding is zo goed opgezet, dat het aantal rijlessen dat je in de simulator hebt gevolgd er voor zorgt dat je minder praktijklessen nodig hebt en dat bespaart uiteindelijk tijd en geld!

Begeleiderspas

2toDrive is inmiddels een goedgekeurd experiment waarbij jongeren onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen. Door 2toDrive kunnen jongeren al eerder beginnen aan de rij-opleiding en met 17 jaar praktijkexamen doen. Let er wel op dat de begeleiderspas op tijd aangevraagd wordt bij de RDW anders kan het rijbewijs niet aangevraagd worden!

DIBO rijbewijs App

Via de rijbewijs app kan ingelogd worden om de volgende onderdelen te regelen en te bekijken:

  • Gegevens wijzigen
  • Planning bekijken
  • Openstaande facturen inkijken + eventueel betalen via IDEAL
  • Lesvorderingen bekijken
  • DIBO machtigen zodat we het praktijkexamen kunnen inplannen met je eigen DIGI-D code
  • Via de rijlesapp wordt een half uur van te voren een herinnering gestuurd.
 

 

Autorijlessen!rijbewijs

Wilt u meer weten over auto rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!