Altijd al een keer willen autorijden?

Altijd al een keer willen autorijden, maar door je beperking is dat niet mogelijk? Opleidingscentrum DIBO biedt je de mogelijkheid om deze ervaring op te doen op een afgesloten terrein van 3 ha.

Luchtfoto Opleidingscentrum DIBO

Auto rijden

Ben je (bijna) blind of heb je een andere beperking maar ben je wel in de mogelijkheid om in een auto te stappen, ervaar dan hoe het is om echt te rijden! Het rijden vindt plaats in een auto met dubbele bediening en onder begeleiding van een ervaren instructeur. Dit kan nu al vanaf € 32,50 per 30 minuten. Hiervoor krijg je met je begeleider bij ontvangst een kopje koffie en ga je een half uur rijden. Wil je een herinnering mee in de vorm van een USB die op de computer is af te spelen, dan kunnen we dit verzorgen voor € 17,50.

Vrachtauto rijden

Heb je al eens in de auto gereden en wil je nu een vrachtauto proberen, dan kan dat mits de instructeur hier een akkoord voor geeft bij het autorijden.  De kosten voor het rijden met de vrachtauto zijn € 47,- per 30 minuten. Er wordt gereden op ons afgesloten oefenterrein van 3 ha.

Bus rijden

Heb je al eens in de auto gereden en wil je een keer de touringcar-bus proberen dan is dat ook mogelijk, mits de instructeur hier een akkoord voor geeft bij het autorijden.  De kosten voor het rijden met de bus zijn € 50,- per 30 minuten. Er wordt gereden op ons afgesloten oefenterrein van 3 ha.

Plannen

Neem contact op met Opleidingscentrum DIBO (0591-612942) en maak een afspraak samen met een van onze kantoor medewerkers of stuur een mail naar info@opleidingscentrum-dibo.nl