Waarom auto theorie?

De praktijklessen zijn leuk, maar de auto theorie is minstens zo belangrijk. Leerlingen die de verkeersregels niet kennen, gebruiken de praktijklessen om de theorie uitgelegd te krijgen. Hierdoor wordt de rijopleiding onnodig duur. Daarnaast heb je een geldig theorie certificaat nodig om praktijkexamen te mogen doen. De auto theorie is op verschillende manieren te volgen door middel van zelfstudie met boek/oefenexamens en e-learning, de avond- of spoedcursus of privéles.

Theorie-examentheorie 2

Het theorie examen duurt ongeveer een half uur en bestaat uit 3 onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 12 vragen over Kennis. Feiten en regels herkennen en benoemen
  • 28 vragen over Inzicht. Regels toepassen en juiste beslissingen nemen.

Je bent geslaagd als je ten minste 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning goed hebt, ten minste 10 van de 12 vragen over Kennis goed hebt en minimaal 25 van de 28 Inzicht vragen goed hebt. Het behaalde certificaat is 1,5 jaar geldig. Het is mogelijk om een verlengd examen (extra tijd + oortje zodat de vraag voorgelezen wordt) of een individueel theorie examen te doen. Hier zijn wel voorwaarden en een toeslag aan verbonden.

Om het theorie examen te kunnen plannen dienen wij als rijschool gemachtigd te worden. (Toestemming geven dat wij het examen mogen plannen). Dit kan geregeld worden via mijn.cbr.nl. 

Tarieven

Theoriecursus (Boek, cursus, speedtheorie, online proefexamens, theorie-examen+ slaaggarantie*)  €195,00
Theorieboek  €  27,50
E-learning  €  42,50
Boek + online oefenexamens  €  49,50
Privéles  €  55,00
Oefenexamens online 10 uur  €  26,50
Theorie-examen  €  55,00
Verlengd Theorie-examen (extra tijd + oortje)  €  72,50
Individueel Theorie-examen  €120,00

Starten met de rijlessen ?

De gratis intest op onze simulator in combinatie met de leerstijlentest geeft aan hoeveel lessen er nodig zijn en hoe de leerling het beste leert. Met het advies wat er uitkomt, kunnen wij bespreken hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Lessen op de openbare weg kunnen vanaf 16.5 jaar.  Op onze simulator kan al eerder gestart worden met een goede basis voor de auto rijlessen.

Boek direct een gratis proefles!

Reserveer snel en eenvoudig de theorie cursus!

In Emmen wordt er elke maand een versnelde cursus van 3 maandagavonden gegeven. Elke 2e maandag van de maand start deze cursus.

In Coevorden wordt elke woensdagavond (m.u.v. vakanties) theorie cursus gegeven. In ongeveer 6 avonden wordt de stof volledig behandeld.

Aanmelden? Bel dan naar 0591-612942.

Direct boeken of e-learning bestellen?

Kijk in onze webshop:   veka-best-webshop-300x80

Wilt u meer weten over auto rijopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!