Zomerpakket autorijles voor € 1195,-Zomerpakket autorijbewijs

Het zomerpakket inclusief 2 gratis rijlessen is te boeken tot 1 juli 2019!

Snel én voordelig je autorijbewijs deze zomer?

Wil jij deze zomer nog jouw rijbewijs halen inclusief 2 gratis lessen? Schrijf je dan gelijk in bij Opleidingscentrum DIBO want wij hebben de mogelijkheden om snel én voordelig het autorijbewijs te halen.

Het zomerpakket bestaat uit:

*Indien er meer lessen nodig zijn wordt dit later gefactureerd.

Theorie: Nu met slagingsgarantie!! Voor € 175,-*.

De theorie een belangrijk onderdeel van de opleiding. Dit kan bij Opleidingscentrum DIBO via e-learning of een theoriecursus  op woensdagavond in Coevorden (niet tijdens schoolvakanties) of met de versnelde cursus in Emmen. Met een duidelijke structuur en regelmaat zal de rijopleiding gepland worden in een korte periode, waarbij het examen in overleg gepland wordt.

We bieden de theorie aan met slagingsgarantie. Hiervoor is een pakket t.w.v. € 175,-  ontwikkeld waarbij het volgende is inbegrepen:

  • Theorieboek
  • Theorie cursus bij ons op locatie (Coevorden of Emmen)
  • Speedtheorie online
  • 15 uur online examentraining
  • Theorie examen

Indien je niet slaagt en je voldoet aan de voorwaarden heb je recht op een gratis theorie examen.
Klik hier voor de voorwaarden.

Voordelen van de Simulator

Bij een onderzoek van TU Delft onder 23.000 oud rijsimulatorleerlingen is aangetoond dat rijsimulatorleerlingen die met kijkregistratie hebben gereden en de training Gevaarherkenning hebben gevolgd veiliger rijden na het behalen van het rijbewijs.

Groot voordeel voor de rijopleiding:

  • Betere kijktechnieksimulator voor de autorijlessen
  • Minder rijlessen nodig
  • Sneller slagen

Reserveer snel en eenvoudig een gratis proefles in onze simulator!

De gratis intest op onze simulator in combinatie met de leerstijlentest geeft aan hoeveel lessen er nodig zijn en hoe de leerling het beste leert. Met het advies wat er uitkomt, kunnen wij bespreken hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Een opleiding in 5 dagen kan in één week gevolgd worden, maar net als een opleiding in 10 dagen ook verdeeld over bijvoorbeeld 2 of 3 weken. Komen onderstaande mogelijkheden niet uit? Neem dan telefonisch contact op om in overleg een intest af te spreken wanneer het wel past. 0591-612942.