Winterpakket autorijles voor € 1249,-Zomerpakket autorijbewijs

Het winterpakket inclusief de ROSO (2 uurs slipcursus) cursus is te boeken tot 1 januari 2019!

Snel én voordelig je autorijbewijs deze winter?

Wil jij deze winter nog jouw rijbewijs halen inclusief de slipcursus Schrijf je dan gelijk in bij Opleidingscentrum DIBO want wij hebben de mogelijkheden om snel én voordelig het autorijbewijs te halen.

Het winterpakket bestaat uit:

Goed voorbereiden op de winterse omstandigheden!

In het pakket zit een slipcursus inbegrepen.

Tijdens de 2-uurs cursus laten we u kennis maken met de juiste rem- en stuurtechnieken om beter bekend te zijn met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw auto.

  • Zit- stuurhouding
  • Uitwijkoefening
  • Bermrijden
  • Remmen/uitwijken op glad wegdek (beperkt)

Voordelen van de Simulator

Bij een onderzoek van TU Delft onder 23.000 oud rijsimulatorleerlingen is aangetoond dat rijsimulatorleerlingen die met kijkregistratie hebben gereden en de training Gevaarherkenning hebben gevolgd veiliger rijden na het behalen van het rijbewijs.

Groot voordeel voor de rijopleiding:

  • Betere kijktechnieksimulator voor de autorijlessen
  • Minder rijlessen nodig
  • Sneller slagen

Reserveer snel en eenvoudig een gratis proefles in onze simulator!

De gratis intest op onze simulator in combinatie met de leerstijlentest geeft aan hoeveel lessen er nodig zijn en hoe de leerling het beste leert. Met het advies wat er uitkomt, kunnen wij bespreken hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Een opleiding wordt in overleg ingepland, bijvoorbeeld in  10 dagen ook verdeeld over bijvoorbeeld 2 of 3 weken. Komen onderstaande mogelijkheden niet uit? Neem dan telefonisch contact op om in overleg een intest af te spreken wanneer het wel past. 0591-612942.