Slipcursus/baantraining met de vrachtauto

Opleidingscentrum DIBO biedt de mogelijkheid om de rijvaardigheid en voertuigbeheersing te vergroten en het risico op ongevallen te verkleinen via een slipcursus/baantraining met de vrachtauto. De toegenomen verkeersintensiteit en de stijging van het aantal verkeersongevallen zijn redenen om te veronderstellen dat de rijvaardigheid van de gemiddelde Nederlander te verbeteren is. Daarnaast is het een erg leuke en leerzame cursus.

Welke onderdelen

De cursus wordt gegeven op ons eigen oefenterrein en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Zit- Stuurhouding
  • Uitwijkoefening
  • Remmen op glad wegdek
  • Remmen op diverse soorten wegdek
  • Remmen/uitwijken op een glad wegdek
  • Remmen in de gladde bocht

Investering

De investering voor de slipcursus/baantraining met de vrachtauto van DIBO bedraagt € 350,- (met eigen voertuig op aanvraag).
Toeslag voor aan- en afmelden bij CBR/CCV   € 27,50.

Deze cursus kan ook met de bus gevolgd worden.

Boven genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor particulieren en bedrijven welke niet BTW plichtig zijn kunnen wij de opleidingen tegen 0% aanbieden.

SOOB subsidie

Indien het bedrijf SOOB afdraagt zijn er subsidiemogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden.

Meld je direct aan voor de praktijktraining!

Hieronder tref je een overzicht van de geplande praktijktrainingen HNR, Schadepreventie, en Baantraining (LZV en BBS op aanvraag) die voor 7 uur praktijk mee kan tellen voor de nascholingsuren code 95 met een voertuig van DIBO (met eigen voertuig op aanvraag). Let goed op de categorie. Voor het volgen van de praktijktraining met de bus, dient u in het bezit te zijn van het D(E)-rijbewijs. Voor het volgen van de praktijktraining met de vrachtauto, dient u in het bezit te zijn van het C(E)-rijbewijs.