Halve dag slipcursus

Tijdens de halve dag slipcursus laten we u kennis maken met de juiste rem- en stuurtechnieken om beter bekend te zijn met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw auto.

  • Zit- stuurhouding
  • Uitwijkoefening
  • Bermrijden
  • Remmen op verschillende soorten wegdek
  • Remmen/uitwijken op glad wegdek

Tarief: € 125,-

Subsidie!

Met het project oppoetsen en bijtanken willen de gemeenten in Drenthe samen de verkeersveiligheid verbeteren, daarom verleent de provincie € 62,50 subsidie op de halve dag training voor inwoners van Drenthe die 25 jaar of ouder zijn. Gebruik bij boeken kortingscode “drenthe”

Eigen auto of een auto van DIBO?

Opleidingscentrum DIBO raadt aan om deze cursus met eigen auto te volgen om zo precies te ervaren hoe deze zich gedraagt in noodsituaties. Is dit niet mogelijk dan kan er uiteraard een auto van Opleidingscentrum DIBO gehuurd worden. Voor de bermoefening wordt in alle gevallen gebruik gemaakt van auto’s van DIBO. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Tarief gebruik auto halve dag: € 27,50

Reserveer snel en eenvoudig de Halve dag slipcursus.

De cursussen worden gegeven in groepsverband. Hieronder staan de dagen waarop  de cursussen worden gegeven en waar je je als individu voor aan kunt melden. Wilt u minimaal 4 personen aanmelden, dan kunnen we in overleg een aparte datum afspreken.

Antislipcursus auto halve dag

Beschikbare datum(s)

Wilt u meer weten over rijvaardigheidscursussen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!