dibo-arrangement-buffet-thijs-en-aafke

Rijvaardigheid oppoetsen bij DIBO en Bijtanken bij Thijs en Aafke!

 

U wordt met een kopje koffie ontvangen bij opleidingscentrum DIBO in Emmen. Zodra het gezelschap compleet is gaat u onder begeleiding van een intructeur een rijvaardigheidscursus volgen. Bij de halve dag rijvaardigheidscursus wordt er aandacht besteed aan het oppoetsen en bijtanken van de rijvaardigheid. Tijdens de halve dag cursus laten we u kennis maken met de juiste rem- en stuurtechnieken om beter bekend te zijn met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw auto.

Eigen auto of een auto van DIBO?

Opleidingscentrum DIBO raadt aan om deze cursus met eigen auto te volgen om zo precies te ervaren hoe deze zich gedraagt in noodsituaties. Is dit niet mogelijk dan kan er uiteraard een auto van Opleidingscentrum DIBO gehuurd worden. Kosten hiervoor bedagen € 27,50 per voertuig. Voor de bermoefening wordt in alle gevallen gebruik gemaakt van auto’s van DIBO. Dit is bij de prijs inbegrepen

Diner Op eigen gelegenheid gaat u naar Thijs & Aafke waar een zeer uitgebreid live cooking buffet op u wacht. Uw gezelschap vertoeft in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving waar u nog eens goed de dag door kunt nemen en de opgedane ervaringen te delen, (De kosten voor de maaltijd zitten bij uw arrangementsprijs inbegrepen, echter gelieve de drankjes wel apart af te rekenen!) Het diner duurt circa 2 uur.

All-in € 95.95 (excl buitenlands gedestilleerd)

Lady’s Day met High Tea

U wordt met een kopje koffie ontvangen bij Opleidingscentrum DIBO in Emmen.   In een gevarieerd programma van een halve dag maken de dames ( heren zijn uiteraard ook welkom) kennis met veiligheid, beheersing en hebben vooral veel lol.
De volgende onderdelen komen aan bod en worden uitgevoerd in auto’s van DIBO.
Theorie
Zit- stuurhouding
Uitwijkoefening
Bermrijden
Remmen op verschillende soorten wegdek
Remmen/uitwijken op glad wegdek
Het geheel wordt afgesloten met een heerlijke High Tea op een andere locatie in Emmen.

All in € 95,00 p.p.

Transportdag

Op deze dag is het mogelijk om bijvoorbeeld met het gehele personeel van een transportonderneming (Directie, planning, chauffeurs etc.) een leuke gevarieerde dag te plannen. De chauffeurs kunnen het programma van de transportdag voor code95 volgen en de andere personeelsleden kunnen hiervan gedeeltes (bv theorie) volgen, aangevuld met bijvoorbeeld rijden met een vrachtauto, op een motor, slippen met een auto of proberen uit een kantelvoertuig te komen. Er zijn diverse mogelijkheden welke naar wens kunnen worden ingevuld. Tussen de middag verzorgen wij een lunch en na afloop kunnen wij bijvoorbeeld een buffet of BBQ regelen. Natuurlijk is deze mogelijkheid niet alleen voor transportbedrijven! Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen!


Tegen meerprijs bestaat de mogelijkheid dat groepen gehaald en gebracht worden met onze DIBO bedrijfsbus.

Wilt u meer weten over onze arrangementen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!