Camper-rijbewijs C1!

Voor lichte vrachtauto’s met een maximaal toegestaan gewicht(ledig gewicht vermeerderd met het laadvermogen) tussen de 3500 en 7500 kg kun je het “lichte” vrachtautorijbewijs halen, het C1-rijbewijs. Hieronder vallen ook campers tussen 3500 en 7500 kg.

C1rijbewijs

Vrachtauto C1 rijles

De praktijkopleiding is er op gericht om in het verkeer goed, veilig en zelfstandig te kunnen rijden. In overleg met de instructeur en de planning wordt de opleiding inclusief het examen gepland. De opleiding voor het C1-rijbewijs varieert van 6 – 15 uur. Dit kan via losse lessen of een spoed opleiding, variërend van 1 les per week tot een opleiding in één dag.

Intest

Tijdens de intest wordt de aanleg voor het rijden met de lichte vrachtauto beoordeeld. Na de intest zal de instructeur bespreken of het rijden voldoet aan de wensen en aangeven hoeveel uren en hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Voor het rijden op de openbare weg is het bij je hebben van een geldig rijbewijs B verplicht.

Tarief intest: € 160,00

Examentraject C1 zonder code 95

Wanneer met code 95?
De aanvulling code 95 is noodzakelijk als het voertuig beroepsmatig gebruikt wordt, bijvoorbeeld bij koeriersdiensten. Voor het rijden op een camper of ambulance etc. is geen code 95 nodig. Lees hier meer over code 95.
Vrijstellingen code 95:
Ook bestaat er voor bepaalde groepen chauffeurs vrijstelling van de vakbekwaamheid. Voor een compleet overzicht klik hier.

Pakket voor € 1225,-

Leren in eigen tempo op plaatsen waar wifi aanwezig is kan helpen om super snel het C1-rijbewijs te halen. Indien nodig en gewenst kan dit natuurlijk aangevuld worden met privélessen. De rijopleiding kan gepland worden in overleg.

  • RVM1 C1 via e-learning
  • Theorie-examens RVM1 C1
  • 8 uur praktijkles à 60 minuten
  • Praktijkexamen C1

Reserveer snel een eenvoudig de intest of een proefles

Wilt u meer weten over het halen van het C1-vrachtautorijbewijs?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!