Aanbieding Nascholingscursussen

Beroepschauffeurs zijn verplicht iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen, waarvan 7 uur praktijk. Niet voldaan aan de nascholingsplicht, dan mag het vak van chauffeur niet meer worden uitgeoefend. Dit heeft gevolgen voor iedere beroepschauffeur in Nederland.

Als een chauffeur vakbekwaam is voor zowel de bus als de vrachtauto, dan hoeft hij slechts één keer 35 uur nascholing te volgen per 5 jaar en geen 70 uur.

€ 60,- korting bij afname compleet pakket nascholing

De aanbieding is als volgt. Bij afname van een compleet pakket voor de nascholing (35 uur), wordt € 60,- korting in rekening gebracht. Dit geldt niet voor het e-learning pakket.

Voor particulieren en instellingen die niet BTW plichtig zijn, kunnen deze cursussen aangeboden worden via DIBO Beroepsopleidingen, waardoor er geen BTW bij komt.

Voorbeeldpakket van € 925,- voor € 865,-.

  • Baantraining (praktijk)
  • Heftruck
  • Digitale tachograaf
  • Verkeerseducatie
  • Lading Zekeren

Opleidingscentrum DIBO bestaat op 5 januari 2019 60 jaar.

Op 5 januari 1959 is de eerste rijles gegeven. Meer info klik hier. Het hele jaar vieren wij dit 60 jarig bestaan met aanbiedingen waarin het getal 60 centraal staat.

60 jaar

Aanbieding en boeken!

Deze aanbieding is geldig bij het boeken en betalen voor 1 april 2019.

Voor boeken van het pakket neem contact met ons op via Info@opleidingscentrum-dibo.nl  of telefonisch op 0591-612942. Hieronder staan de cursussen die gepland zijn voor de code 95. Ook de e-learning cursussen staan hier vermeld.

Wilt u meer weten over nascholingscursussen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!