Bus Proefles? Leuk Cadeau!

Kent u iemand in uw omgeving die wel eens geroepen heeft, “ik wil wel eens in de bus rijden!” Dat kan bij DIBO! Dit kan door middel van een cadeau bon maar onze instructeur kan ook met de bus iemand op halen zodat het helemaal een verassing is! Wij zijn gevestigd in Emmen. Bij het ophalen van huis, wordt de tijd gerekend vanaf vertrek bij DIBO tot terugkomst bij DIBO.

Tarief 1 uur les: € 99,-

Proefles mee op CD?

DIBO heeft de mogelijkheid om de proefles op te nemen op CD. De beelden met geluid zijn een weergave van je eigen verrichtingen Je kunt zien hoe hard je hebt gereden en met behulp van Google Earth kun je ook terugkijken waar je hebt gereden. Dit alles verpakt in een leuk hoesje is een leuk aandenken aan leuke busrit. Vergeet niet bij het afspreken van de rit dit duidelijk aan te geven dat je hiervan gebruik wilt maken.

Tarief 1 uur les incl opname: € 115,-

Bus les

De praktijkopleiding is er op gericht om in het verkeer goed, veilig en zelfstandig te kunnen rijden. In overleg met de instructeur en de planning wrijbewijsordt de opleiding inclusief het examen gepland. Dit kan via losse lessen of een spoed opleiding, variërend van 1 les per week tot een opleiding binnen 1 week.
Wij lessen over het algemeen in blokken van 2 uur of 4 uur. Deze kunnen ook deels gepland worden op de avonden en zaterdagen. Een spoedopleiding binnen 1 week is mogelijk. Hiervoor adviseren wij om eerst een intest te plannen.

Rijbewijs App!

Intest

Tijdens de intest wordt de aanleg voor het rijden met de bus beoordeeld. Na de intest zal de instructeur bespreken of het rijden voldoet aan de wensen en aangeven hoeveel uren en hoe de opleiding het beste gevolgd kan worden. Voor het rijden op de openbare weg is het bij je hebben van een geldig rijbewijs B verplicht.

Tarief intest: € 195,-

Tarieven

Losse les Bus €    99,00
Intest Bus 2 uur €  195,00
Pakket 15 uur €1927,50
Pakket 20 uur €2415,00
Pakket 25 uur €2902,50
Totaalpakket incl theorie, 20 uur, ex en toetsen €4395,00
Praktische toets bus €  395,00
Toets besloten terrein bus €  425,00
Medische keuring incl medipas €  114,00

Reserveer snel een eenvoudig de intest of een proefles

Wilt u meer weten over bus opleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!