Open Huis Opleidingscentrum DIBO op 6 april 2019

Open huis

Opleidingscentrum DIBO bestaat in 2019 60 jaar en heeft een nieuw pand. Alle reden voor een feestje. Daarom nodigen wij iedereen uit om op zaterdag 6 april van 10.00 – 16.00 uur een kijkje te komen nemen bij ons nieuwe pand. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud en er is een prijsvraag waarbij je kans maakt op een ballonvaart!

6o jarig bestaanPrijsvraag

Op 5 januari 1959 werd de 1e rijles gegeven vanuit Anerveen met een Renault Dauphine. Sindsdien zet DIBO zich in om de cursisten goed, snel en voordelig op te leiden. DIBO is in Anerveen en Coevorden gestart met het geven van autorijlessen. Inmiddels is DIBO uitgebreid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid. In Emmen heeft DIBO een eigen oefenterrein c.q. slipbaan, waar we verschillende trainingen op locatie uit kunnen voeren.

Nieuw pand

Voor de zomer van 2018 is begonnen met de nieuwbouw. Het gebouw is volledig klimaatneutraal: het dak is bedekt met zonnepanelen, binnen wordt gebruik gemaakt van energiezuinige infraroodverwarming. Eind december werd het nieuwe pand, inclusief loods en theorie-lokalen, in gebruik genomen. In de tussentijd is er nog flink geklust, maar het is nu klaar en dat willen we laten zien tijdens ons open huis.

Prijsvraag!

Tijdens ons open huis organiseren wij een prijsvraag met erg leuke prijzen. Wat kun je winnen?

  • 1e prijs: Ballonvaart die bij goed weer op de zelfde middag nog plaats gaat vinden
  • 2e prijs: 2 kaartjes voor de wedstrijd FC Emmen – SC Heerenveen voor zondag 7 april a.s.
  • 3e prijs: Bioscoopbon

Activiteiten

Tijdens ons open huis zijn er tal van activiteiten die aan de rechterkant van deze pagina vermeld staan.
Aanmelden voor een les is wenselijk. Dit kan via 0591-612942 of  mail naar info@opleidingscentrum-DIBO.nl

Wilt u meer weten over ons open huis?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!