Opleidingscentrum DIBO 5-01-2019 60 jaar! 60 jaar

Emmen – Opleidingscentrum DIBO viert op 5 januari 2019 het 60 jarig jubileum. Op 5 januari 1959 werd de 1e rijles gegeven vanuit Anerveen met een Renault Dauphine. Sindsdien zet DIBO zich in om de cursisten goed, snel en voordelig op te leiden. DIBO is in Anerveen en Coevorden gestart met het geven van autorijlessen. Inmiddels is DIBO uitgebreid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid. In Emmen heeft DIBO een eigen oefenterrein c.q. slipbaan, waar zij verschillende trainingen op locatie uit kunnen voeren.
De heer B.J. Modderman, één van de oprichters van Opleidingscentrum DIBO, kijkt vol trots naar de het wagenpark, welke 60 jaar later is uitgegroeid naar 58 voertuigen. Daarnaast heeft Opleidingscentrum DIBO een nieuw pand laten bouwen op het eigen oefenterrein c.q. slipbaan gelegen aan de doorgaande weg Emmen – Klazienaveen, te bereiken via industrieterrein Bargemeer IV.

Vandaag start het jaar waarin allerlei activiteiten en acties zullen plaatsvinden. Bij deze nodigt Opleidingscentrum DIBO u uit om op 6 april langs te komen bij het openhuis aan de Karel Doormanstraat 15 te Emmen.

Om dit te vieren is vandaag Dhr. Modderman langsgekomen met gebak waarna er kort stilgestaan is bij het 60 jarig jubileum. Dhr. Modderman is een bloemetje overhandigd en tevens hebben de huidige eigenaren Dhr. en Mevr. van Rijswick een bloemetje namens het personeel ontvangen.