Gratis pizza in samenwerking met New York Pizza

Onze bromfietskandidaten krijgen nadat ze geslaagd zijn een voucher voor een gratis pizza. 

Bon voor gratis pizza

Gratis pizza

De bromfietskandidaten van ons die geslaagd zijn ontvangen een bon voor een gratis pizza die je kunt afhalen bij de vestiging in Emmen.

Opleiding terugverdienen?

New York Pizza Emmen is op zoek naar scooter bezorgers. Ben jij op zoek naar een bijbaan en wil jij goed gebruik maken van je rijbewijs. Vraag dan naar de mogelijkheden bij de vestiging in Emmen of kijk voor meer info op hun website. Bekijk hier ook de mogelijkheid om je rijbewijs te halen via New York Pizza en verdien door te werken een deel van je rijbewijs terug.

Wil jij ook je bromfietsrijbewijs halen?

Vanaf 15,5 jaar kan er gestart worden met de opleiding door het volgen van een intest op ons afgesloten terrein. Naar aanleiding hiervan krijg je een advies voor het vervolg van de opleiding. Daarnaast is het ook belangrijk om tijdig in het bezit te zijn van de theorie. Zonder de theorie mag er namelijk niet gereden worden op de openbare weg.

Minder lessen voor de auto

Met het bromfietsrijbewijs op zak, heb je meestal minder rijlessen nodig voor het halen van het autorijbewijs.  Kom je na het halen van het bromfietsrijbewijs ook voor het autorijbewijs naar Opleidingscentrum DIBO, dan bieden wij jou een leuke korting op het pakket voor het autorijbewijs.

Wilt u meer weten over onze bromfietsopleidingen?

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0591-612942!